Meer dan 20 jaar geleden nam ik een standaard fietsstoeltje en bevestigde deze aan de stang van de fiets als een experiment. Ik was op zoek naar een betere manier dan de achterkant gemonteerd kinderzitje dat we eerder voor onze kinderen hadden gekocht. De centrale plaatsing bleek een veel veiligere optie vanwege de betere gewichtsverdeling en gebruiksgemak. Natuurlijk werden de kinderen uiteindelijk te groot en kregen hun eigen fiets, maar door de ervaring van het dragen van een passagier direct voor de rijder raakte ik ervan overtuigd dat dit de weg was die ik in moest slaan. Toen de kinderen het spreekwoordelijke “nest” gingen verlaten en dat het onvermijdelijk was dat huisdieren deze leegte zouden invullen, heb ik besloten dat het tijd was om voor onze nieuwe vriend iets dergelijks te maken. Onze een fietsvriend Jack Russell genaamd Jack
Als comfort en veiligheid belangrijke prioriteiten zijn voor u en uw beste vriend, dan is er geen beter alternatief dan de Buddyrider ™ om uw huisdier te vervoeren. Uw hond zit in een comfortabele positie veilig vastgemaakt in het stoeltje en dat maakt van iedere fietstocht een zeer aangename ervaring voor jullie allebei. Het unieke ontwerp is zo ontwikkeld dat het bijna op elke moderne volwassen fiets past, rekening houdend met een afstand van minstens 48 cm tussen de zadelpen en de stuurpen. Centraal gemonteerde stoeltjes voor kinderen, en in dit geval voor huisdieren, hebben ruimschoots bewezen veel voordelen te hebben ten opzichte van degene achter op de bagagedrager en zeker ook voor de maandjes die aan het stuur gemonteerd moeten worden. Het geeft de bestuurder veel betere controle over de fiets wanneer het extra gewicht boven het midden van het rijwiel. wordt geplaatst. Op ieder moment contact kunnen maken met uw hondje is een groot voordeel.
Hij moet gewoon overal met ons mee naar toe kunnen gaan, alleen thuisblijven is geen optie en neemt zeker geen genoegen met een nee. We begonnen met een uitgesneden plastic emmer, bevestigd aan de middenstang. Vanaf het allereerste moment dat Jack aan boord klom, parkeerde hij zijn voorpoten op het stuur. Ik wist het gelijk; dit is dé manier waarop het zou moeten worden. Veel prototypes later, met véél test uren én genot kwamen we aan bij wat u vandaag kunt zien, de Buddyrider ™.
Buddyrider
Als u besluit om een Buddyrider ™ te kopen, weet ik zeker dat je vele uren gezonde outdoor plezier zult hebben mét je beste vriend. Op dezelfde manier waarop wij dat nu ook hebben met onze Jack….
Hartelijke groet van                                                                                                                                                                                                                                        Colin en Diane Catton, Canada  

 

 

X